Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Άμεση αποκατάσταση μετά απο 2 μέρες; Γελάν και οι πέτρες!!!




Την Δευτέρα (23/5/2016) το πρωί ο αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου κύριος Διονύσης Φολιος ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι αποκατέστησε την ζημιά που είχε υποστεί ο δρόμος απο την Κονταριώτισσα προς την Βροντού απο τις συνεχείς βροχοπτώσεις του Σαββατοκύριακου και δεν μπορούσαν οι κάτοικοι να χρησιμοποιήσουν το οδικό δίκτυο όλο το διήμερο.

Η ανάρτηση συνοδευόταν και απο 2 σχετικές φωτογραφίες. Πιο συγκεκριμένα έγραψε ο κύριος αντιδήμαρχος: "Άμεση αποκατάσταση ζημιών απο τις συνεχείς βροχοπτώσεις στα δημοτικά δίκτυα Κονταριώτισσας. Απο νωρίς το πρωί ο αντιδήμαρχος Διονύσης Φολιος με τους υπαλλήλους του δήμου..."

Τα σχόλια που προκάλεσε αυτή η δήλωση του κυρίου αντιδημάρχου ήταν ενδεικτικά, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Αυτός είναι και ο λόγος που μας δημιουργήθηκε η παρακάτω απορία.

Κύριε αντιδήμαρχε βλέποντας την ανάρτηση σας για άμεση αποκατάσταση ζημιών μας γεννήθηκε η απλή απορία. Σάββατο και Κυριακή όλη μέρα η Βροντού ήταν αποκλεισμένη. Για να πάει κανείς στο χωριό έπρεπε να γυρίσει απο Άγιο Σπυρίδωνα. Αυτό δεν το λες και άμεση αποκατάσταση!!!

Γελάν και οι πέτρες!!!





http://www.pierikoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου