Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ “ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ” ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ



  Με χριστουγεννιάτικη διάθεση και χαρούμενη  
 ατμόσφαιρα να αγκαλιάζει ιδιαίτερα τα παιδιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου 2013, η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Φιλαρμονικής Αιγινίου “Τα σύμπαντα γιορτάζουν”, υπό την αιγίδα του Δήμου Πύδνας- Κολινδρού και του ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε., για 13η συνεχή χρονιά.  Η εκδήλωση άνοιξε με τη φωνή του Μανόλη Κορνελάκη στο «Χριστός Γεννάται» και το άναμα του δέντρου των ευχών. Οι μελωδικές φωνές της παιδικής χορωδίας Δημοτικής Ενότητας Αιγινίου Fons musicalis υπό τη διεύθυνση και ενορχήστρωση του Μιχαήλ Καρυοφυλλίδη και οι χριστουγεννιάτικες μουσικές της Φιλαρμονικής Αιγινίου υπό τη διεύθυνση και ενορχήστρωση του κ. Αλέξανδρου Αδαμόπουλου, πλημμύρισαν τις καρδίες όλων των παραβρισκομένων, με το άρωμα των Χριστουγέννων. Παρά το κρύο παρακολούθησαν την εκδήλωση πλήθος κόσμου, απολαμβάνοντας όχι μόνο αρωματικό ζεστό κρασί και τσάι αλλά και τις χριστουγεννιάτικες νοστιμιές που ετοίμασαν οι κυρίες της Φιλαρμονικής.
Παράλληλα οι πόρτες “Της αυλής του Αη Βασίλη” άνοιξαν  και θα υποδέχονται τα παιδιά αλλά και για όσους νιώθουν παιδιά, καθημερινά από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου, με ποικίλες δράσεις και δραστηριότητες από τους όλους τους συντελεστές και τους φορείς του Αιγινίου που συμμετέχουν. 
         Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση:
Ο κ. Δήμαρχος Ευάγγελος Πολύζος,η  Αντιδήμαρχος Αιγινίου κα. Ξανθίππη Βασιλειάδου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κακάνης Κων/ντίνος, κ. Λένος Γεώργιος,ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Χλεμές Δημήτριος, ο Αργηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Λαγδάρης Ευάγγελος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι....THOMNIK- WORLD























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου