Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Olympia Electronics


H Olympia Electronics κληρώνει 10 θερμοστάτες BS-618. Ο BS-816 Μπορεί να λειτουργήσει σαν απλός, ημερήσιος ή εβδομαδιαίος προγραμματιζόμενος θερμοστάτης. Προγραμματίζεται με 10 διαφορετικά προγράμματα ανά ημέρα.


Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για συμμετοχή:http://www.ilikevoucher.gr/gr/voucher/holympiaelectronicsklironei10thermostatesbs-816

ΕΜΠ: Ένα κτίριο με μηδενικό ενεργειακό ισοζύγιο



Η ενεργειακή αυτονομία των κτιρίων και οι μηδενικές εκπομπές ρύπων κατά τη λειτουργία τους δεν αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ένα υβριδικό ενεργειακό σύστημα ελαχιστοποίησης εκπομπών αερίων θερμοκηπίου για κτιριακές εφαρμογές λειτουργεί ήδη στο τεχνολογικό πάρκο Λαυρίου, στο πλαίσιο του. ερευνητικού προγράμματος H2SusBuild.
Η ανάγκη για τη δημιουργία ενός κτιρίου μηδενικού ενεργειακού ισοζυγίου, το οποίο έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει την ενέργεια που χρειάζεται για τις λειτουργίες του κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους από ανανεώσιμες πηγές, δεν προέκυψε βέβαια από το πουθενά, αλλά από το γεγονός ότι το 40% της συνολικής ενέργειας καταναλώνεται στον κτιριακό τομέα. Αυτό εξηγεί και το ότι πριν από 4,5 περίπου χρόνια, τον Απρίλιο του 2009, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έβαλε στόχο όλα τα νέα κτίρια να συμμορφωθούν στα πρότυπα των Κτιρίων Μηδενικού Ενεργειακού Ισοζυγίου (ΚΜΕΙ), με πλήρη εφαρμογή των προτύπων το 2019 για τα δημόσια κτίρια και το 2021 για τα ιδιωτικά κτίρια.

Τροφές που κάνουν καλό στο στομάχι





Ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που έχουν ευαίσθητο στομάχι; Που ταλαιπωρούνται από καούρες;

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 13ης-Βαθμολογία-Επόμενη 14η αγωνιστική



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΑ ΠΥ∆ΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ 0-6

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ  2-1

∆ΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ∆ΙΑΣ -∆ΙΟΥ 5-0

Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ- Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 3-3

ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  2-2



 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  3-2

 ∆ΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  3-1

 ∆ΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ -ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  6-3

Αντιμετωπίστε τη μούχλα στους εσωτερικούς χώρους




     Τι μπορείτε να κάνετε

H μούχλα είναι μύκητες (μικροσκοπικός φυτικός οργανισμός) που αναπτύσσονται σε εξωτερικά αλλά και εσωτερικά χρωματισμένες επιφάνειες όπως τοίχοι από μπάνια, δώματα και άλλες επιφάνειες με υψηλή υγρασία, ελλιπή αερισμό και απουσία θερμομόνωσης.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Θήβα: Βρέθηκε σπίτι όπου δεν νοιαζόταν για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ!

Μπορεί τα περισσότερα νοικοκυριά να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξήσεις της ΔΕΗ, ωστόσο ένα νοικοκυριό στην Θήβα είχε λύσει το πρόβλημα του…

Γνωρίστε το μαγικό φυτό Κρόκος Κοζάνης





Παγκοσμίως λέγεται "σαφράν", στην Ελλάδα καλλιεργείται μόνο στο χωριό Κρόκος Κοζάνης και είναι ίσως το σημαντικότερο φυτό σε αυτόν τον πλανήτη. Δείτε το βίντεο: