Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 29 ΚΑΙ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ







Το Κέντρο «Δήμητρα» Κατερίνης σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Πιερίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έχει προγραμματίσει διήμερο σεμινάριο

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 27-10-2013 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥfoto απο τον αγωνα


Επική γκριμάτσα γιαγιάς για το «ελαφρύ» ντύσιμο κοπέλας στην παρέλαση














Μια γιαγιά δεν κρατήθηκε και μόλις είδε να περνάει από μπροστά της μια κοπέλα με... μίνι φούστα, ανοιχτό πουκάμισο και την κοιλιά έξω μόνο που δεν της όρμησε Οι παρελάσεις είναι ένας χώρος που συγκεντρώνει πολλές αντικρουόμενες ομάδες, διαφορετικές γενιές και σε κάθε περίπτωση διαφορετικές αντιλήψεις.

Σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ…



Από την 1η Νοεμβρίου επανέρχεται η χρέωση του νυχτερινού τιμολογίου της ΔΕΗ για τους καταναλωτές που κάνουν χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου είναι από τις 02.00 έως τις 08.00 και από τις 15.00 μέχρι τις 17.00. Σημειώνεται ότι τα νοικοκυριά που χρησιμοποιούν το νυχτερινό τιμολόγιο...

Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε ενώ μάζευε ελιές











Αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στο χωράφι και μάζευε ελιές, ωστόσο δεν κατάφερε να την ξεπεράσει.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

O Mπεν ζει με Ρομά σε νησί




 


Ένα βήμα πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη βρίσκονται οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές και η τυχόν επιβεβαίωσή της πρόκειται να συγκλονίσει όχι μόνο την ελληνική αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ


astynomikos1

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, σε βάρος Υπαρχιφύλακα και του 44χρονου αδελφού του για παράνομη κατοχή ειδών οπλισμού.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Κάθε μήνα θα πληρώνεται πλέον το ΤΕΒΕ από τη νέα χρονιά !













Κάθε μήνα και όχι ανά δίμηνο θα πληρώνουν στον ΟΑΕΕ τις 
ασφαλιστικές τους εισφορές οι ελεύθεροι επαγγελματίες από τη νέα 
χρονιά. Η αλλαγή που αναμένεται να γίνει μέσα στο πρώτο...
εξάμηνο του 2014 (αφού προετοιμαστούν τα μηχανογραφικά συστήματα) εντάσσεται στα μέτρα για την αύξηση της εισπραξιμότητας των εισφορών και τη στήριξη των εσόδων του Ταμείου.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΤΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Ξεκίνησαν τα εργα αποκατάστασης (απο την πολύχρονη φθορά) των κερκίδων του δημοτικού σταδίου στον Κολινδρό. Οι εργασίες συνεχίζονται εδω και τρεις εργάσιμες μέρες . Σύντομα θα αναρτήσουμε και φωτο απο το χώρο των εργασιών.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ

1

Ο πρωθυπουργός πριν από λίγο πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στον Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα.

Ο Αντώνης Σαμαράς και η αποστολή του έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερες τιμές από την αγιοταφιτική αδελφότητα, με επικεφαλής τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο.

Υπάρχουν φορολογικά έσοδα από την λίστα Λαγκάρντ

Ενημέρωση της Βουλής από τον υπουργό Οικονομικών για την  πορεία των ερευνών και τα φορολογικά έσοδα από τις διάφορες λίστες με μεγαλοκαταθέτες ζητά ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 17 ΑΙΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΟΛΑΝΩΝ ΣΤΗ ΝΙΣ (ΦΩΤΟ)

1
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρομοίασε το διωγμό των Χριστιανών πριν από το Διάταγμα με τη σημερινή κατάσταση.

Με λαμπρό πατριαρχικό συλλείτουργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το βασικό κομμάτι του κεντρικού εορτασμού της επετείου του Διατάγματος των Μεδιολάνων στη σερβική πόλη Νις. 


Η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου έλαβε χώρα στο Ναό των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νις. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν οι Πατριάρχες Μόσχας,  Ιερουσαλήμ, Σερβίας , Αρχιεπίσκοποι από Τοπικές Ορθόδοξες Εκκλησίες , όπως ο κ. Ιερώνυμος, ο Κύπρου Χρυσόστομος και ο Αλβανίας Αναστάσιος,  οι ιεράρχες της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και πλήθος κληρικών. Πλέον των 15.000 πιστών συνέρευσαν για τη Θεία Λειτουργία, την οποία επίσης παρακολούθησε η πολιτική ηγεσία της Σερβίας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

1
Η πόρτα είναι η πίσω είσοδος του Μαξίμου. Ο επισκέπτης μόλις αποφυλακίστηκε από το Κορυδαλλό!!

Αν δεν τον γνωρίσατε ο εντιμότατος που έχει πολλά εκατομμύρια χρέη στο δημόσιο και που τον φώναξε ο Πρωθυπουργός για επείγουσα μυστική συνεργασία είναι ο... 

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ

1
Κυριακή, 06 Οκτώβριος 2013 17:27 enikos.gr

Ακόμα και οι πιο ιδιαίτερες, πιο προσωπικές και συναισθηματικά φορτισμένες τελετές, όπως οι γάμοι, οι βαπτίσεις και οι κηδείες, έχουν επηρεαστεί και αλλάξει ριζικά λόγω της κρίσης και της ένδειας. Οι γάμοι γίνονται ολοένα και πιο λιτοί, ενώ για πρώτη φορά οι πολιτικοί γάμοι (που είναι εξ ορισμού πολύ πιο φθηνοί) ξεπέρασαν σε αριθμό τους θρησκευτικούς το 2012. Μάλιστα, το πνεύμα εξοικονόμησης οδηγεί πολλά ζευγάρια στη λογική «δύο σε ένα», με αποτέλεσμα να έχει γίνει «μόδα» ο γάμος μαζί με τη βάπτιση του πρώτου παιδιού!

ΤΑ «ΑΓΙΑ» ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ


1



του Σταυρου Τζίμα

Η ανακωχή εξακολουθεί να τηρείται στα «χαρακώματα» των εμπολέμων «νόμιμων» και «παράνομων» εσφιγμενιτών μοναχών στις Καρυές του Αγίου Ορους, μετά τα επεισόδια με μπουλντόζες και μολότοφ. Είναι όμως θέμα χρόνου και μόνο να ξεσπάσει μια ακόμα μάχη, με δυναμικότερο ίσως τρόπο και μέσα, για την «κυριαρχία» στο κονάκι το οποίο κατέχουν ζηλωτές μοναχοί, αλλά διεκδικεί η εγκεκριμένη από το Φανάρι και την Ιερά Κοινότητα, νέα αδελφότητα. Σε μια τέτοια περίπτωση που δεν πρέπει να αποκλειστεί, καθώς η ατμόσφαιρα έχει φορτιστεί επικίνδυνα, το Αγιον Ορος θα κινδυνεύσει με διασυρμό διεθνώς.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

                                

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 5-1..Ο ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 9 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 50'

                           



Η Αναγέννηση Κολινδρού σημείωσε ήττα μέσα στην έδρα της Σφενδάμης. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 2-1. Το γκολ για τον Κολινδρό έβαλε ο Κονιανής Σάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο η Σφενδάμη σημείωσε άλλα τρία γκολ κλείνοντας το σκορ στο 5-1. Ο Χρυσάφης και ο Μπαδές με δύο κίτρινες κάρτες ο καθένας (κόκκινη) άφησαν τον Κολινδρό να αγωνίζεται με 9 παίκτες αλλά και με μια διαιτησία φιλικά προσκείμενη στην γηπεδούχο ομάδα.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ (VIDEO)



Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 15:00 desk Agioritikovima.gr
Κάθε τόσο σηκώνεις κατάκοπος τα μάτια, ελπίζοντας ότι πλησιάζεις στο τέρμα, αλλά με απογοήτευση διαπιστώνεις ότι βρίσκεσαι περίπου στο ίδιο σημείο.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Τζένη Μπαλατσινού: Και επίσημα στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου

Θα είναι τελικά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η συμπαρουσιάστρια του συζύγου της στο πρωινό του MEGA.
Η φήμη είχε κυκλοφορήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Από την πρώτη κιόλας ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα αναλάβει το πρωινό του Mega. Όλοι έλεγαν πως η τηλεοπτική του συμπαρουσιάστρια δεν θα είναι άλλη από την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού.

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΟΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


                                              ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΟΣ 


Ένα από τα πολλά ονόματα που προσδίδουμε στην Παναγία μας είναι Γοργοεπήκοος και η ομώνυμη θαυματουργή εικόνα της βρίσκεται στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου Αγίου Όρους από το 1646. Εκεί, όπως αναφέρεται στο ιστορικό της Μονής, "λάμπει ως πολύφωτος σελήνη, σαν άριστος κυβερνήτης και σοφός οικονόμος το διακυβερνά", φυλάσσοντας από κάθε προσβολή και επήρρεια τους ασκομένους σε αυτό οσίους πατέρες, αλλά και όσους προστρέχουν σ' εκείνη με πίστη, ζητώντας την βοήθεια της. Και γενικά διαφυλάττει και γοργώς και προθύμως υπακούει και ελεεί όλους, όσοι την ευλαβούμαστε και την επικαλούμαστε με πίστη.